Ris

Ris je dodatek za vse vrste motokros motorjev, s katerim motor predelamo v snežno vozilo z goseničnim pogonom. Tako predelan motor je bolj okreten, in po našem mnenju bolj zabaven za vožnjo, kot motorne sani. Umirjeno vožnjo po zasneženi stezi lahko voznik v vsakem trenutku sprevrže v divjo pustolovščino vožnje v gosto poraščenem in zasneženem gozdu. Vozniku omogoča vožnjo po strminah in globinah snega, ki jih lahko premagajo le redko katere motorne sani, pri tem pa je ožji in okretnejši od vseh motornih sani – za to poskrbijo 320mm široke gosenice z 52mm visokimi lopaticami.

Kupec v setu dobi ves potreben material za predelavo svojega 450 ccm motorja v športno snežno vozilo – pri tem zamenja prednje kolo za smučko in zadnje vilice za gosenico. Predelavo lahko izvede praviloma v eni uri.

RTC je za Mariborsko podjetje izdelal konstrukcijo in orodja za samostojno proizvodnjo vseh komponent.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.