O nas

Razvojno tehnološki center, RTC d.o.o. se ukvarja z razvojno dejavnostjo na različnih področjih industrije. Imamo bogate izkušnje z razvojem strojev in transportnih sredstev na gradbenem, vojaškem in javnem sektorju.

Zavod RTC so leta 2000 ustanovila podjetja iz področja avtomobilske industrije kot neprofitno organizacijo za razvojne storitve, s poudarkom na razvoju traktorjev in avtobusov. RTC je postal specialist za orodja za preoblikovanje pločevine in kabinskih polimernih oblog. Podjetje se je leta 2011 preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) in se usmerilo predvsem v razvoj gradbenih in gozdarskih strojev. Trenutno se RTC osredotoča na zeleno energijo in razvoj vozil na električni pogon.

RTC ponuja storitve na raziskovalnem in razvojnem področju, povezuje podjetja na posameznih projektih ter svetuje pri reševanju njihovih razvojnih in poslovnih izzivov. RTC podjetjem nudi tudi izobraževalne storitve in jih oskrbuje s standardi in pravilniki iz področja njihove dejavnosti. RTC je servis za mala in srednje velika podjetja v podravski regiji in širše. Deluje v mednarodnih povezavah kot dolgoročni razvojno – storitveni partner podjetij. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.