Prototipi in proizvodni procesi

Izdelujemo oblikovne in funkcijske makete različnih meril, s pomočjo katerih si lažje predstavljamo končni produkt. Pred zagonom proizvodnje izdelamo popolnoma funkcionalne prototipe in preverimo proizvodne procese na manjši seriji proizvodov. Proizvodnja je finančno zahtevna faza, zato mora biti dovršena in maksimalno izkoriščati kapacitete proizvajalca.

Izdelava maket in prototipov
Za oceno oblike in velikosti izdelka izdelujemo različne makete. S pomočja prototipov pa potrdimo izgled, delovanje, ergonomijo in proizvodne procese.
Testiranje in homologiranje
Veliko izdelkov potrebuje kontrolo in dovoljenje za vstop na različne trge. V ta namen tesno sodelujemo s centri za certificiranje izdelkov, izvajamo pa tudi lastne meritve.
Razvoj procesov

Izkoriščanje kapacitet s pomočjo premišljenih procesov za doseganje nizke proizvodne cene in doseganje ponovljivosti ter kvalitete.
Prenos in/ali razvoj tehnologij
Dobro razumevanje in pravilna izbira tehnologij močno vplivata na proizvodno ceno izdelka. Možne poti poiščemo s pomočjo mreže izkušenih partnerjev.
Izdelava tehnološke dokumentacije
Jasna definicija uporabe in izbire tehnologij preprečuje nepravilnosti v proizvodnem procesu.
Uvajanje v proizvodnjo
S pomočjo nulte serije preverimo brezhibnost proizvodnega procesa. Služi tudi kot izobraževalni tečaj za delavce v proizvodnji.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.