Raziskava in razvoj

Raziskava vas pripravi na priložnosti in tveganja, ki so prisotna na tržišču. Spoznali boste prednosti in slabosti vaše zamisli ter se seznanili s ciklom razvoja izdelka. Na tak način boste pripravljeni na stroške proizvodnje in vzdrževanja.

Dobro razumevanje naročnika, kupca, področja izdelka, tržišča in tehnologije je osnova, na kateri gradimo nadaljnji razvoj. Ključne informacije, pridobljene s pomočjo raziskave in analiz, vključimo v enovito izčrpno poročilo in tako zastavimo smernice nadaljnjega razvoja.

RTC deluje kot svetovalni partner za ekonomiko in organizacijo podjetij ter pomaga pri prenosu tehnologij.

Naše dejavnosti temeljijo na razvoju izdelkov z uporabo sodobnih 3D CAD orodij. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vemo, da so najbolj uspešni projekti tisti, ki se izpeljejo celovito. V sklopu razvoja nudimo industrijsko oblikovanje, konstruiranje, pripravo na proizvodnjo in izdelavo prototipov.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.